Mix starch, two tablespoons of flour, baking powder, salt and pepper, add beer and mix thoroughly. The fish batter is ready. Place it in the refrigerator for half an hour.
Смешайте крахмал, две ложки муки, разрыхлитель, соль и перец, добавьте пиво и тщательно перемешайте. Кляр для рыбы готов. Уберите его в холодильник на полчаса.
Cut the potatoes into strips, place in cold water and bring to a boil. After boiling, cook for about 5 minutes. Then dry the potatoes on a paper towel and deep fry for 3 minutes.
Картофель нарежьте соломкой, поместите в холодную воду и доведите до кипения. После закипания варите около 5 минут. Затем высушите картофель на бумажной салфетке, и 3 минуты обжарьте во фритюре.
Fry the pollock in the same oil, first dipping it in batter and flour. After the fish, fry the potatoes a second time.
В этом же масле обжарьте минтая, предварительно окуная его в кляр и муку. После рыбы обжарьте картофель второй раз.
Serve by cutting into portions. Decorate with berries, chocolate or fruit. Sprinkle with chocolate chips or dope. Serve warm. You can also serve pea puree with pickled cucumbers as a side dish for fish and chips.
Подавайте, разрезав на порции. Украсьте ягодами, шоколадом или фруктами. Присыпьте шоколадной крошкой или полейте допингом. Подавайте блюдо теплым. Так же, в качестве гарнира, к фиш энд чипс, можете подавать гороховое пюре с маринованными огурчиками.