Beat the eggs until a thick, stable foam is achieved; it is more effective to beat the whites and yolks separately, then carefully combine, add sugar, cocoa, flour, and mix gently with a spoon to maintain airiness.
Взбейте яйца до густой устойчивой пены, эффективнее взбить белки и желтки отдельно, затем аккуратно соедините, добавьте сахар, какао, муку, аккуратно перемешайте ложкой, чтоб сохранить воздушность.
Cover a baking sheet with parchment and form savoiardi cookies, sprinkle powdered sugar on top, place in a preheated oven at 180 degrees until ready, about 15 minutes.
Противень застелите пергаментом и сформируйте печенье савоярди, посыпьте сверху сахарной пудрой, уберите в разогретую духовку на 180 градусов до готовности, примерно на 15 минут.
For the cream, whip the cream with sugar, add mascarpone cheese and chocolate melted in a water bath.
Для крема взбейте сливки с сахаром, добавьте сыр маскарпоне и шоколад, растопленный на водяной бане.
Soak the cookies with a mixture of coffee and cherry liqueur. Place in layers in the mold: cookies, cherry, cream, cookies, cherry, cream. Place in the refrigerator for several hours.
Пропитайте печенье смесью кофе и вишневого ликера. Выложите слоями в форму: печенье, вишня, крем, печенье, вишня, крем. Уберите в холодильник на несколько часов.
Serve by cutting into portions. Decorate with cherries and chocolate. Sprinkle with chocolate chips or dope.
Подавайте, разрезав на порции. Украсьте вишней и шоколадом. Присыпьте шоколадной крошкой или полейте допингом.