Cut the eggplants into large pieces, add plenty of salt and leave for 30 minutes.
Нарежьте крупными кусочками баклажаны, обильно посолите и оставьте на 30 минут.
Cut the vegetables to your liking, preferably the same size. Fry the onion, when it softens, add the bell pepper and simmer for at least 10 minutes.
Нарежьте овощи по своему желанию, желательно одинакового размера. Обжарьте лук, когда он смягчиться, добавьте сладкий перец, тушите не менее 10 минут.
Squeeze the eggplants and rinse them under running water. Add the vegetable mixture and continue to simmer for at least 15 minutes, then add tomatoes and spices as desired. Simmer until done.
Отожмите баклажаны и промойте их под проточной водой. Добавьте овощную смесь и продолжайте тушить не мене 15 минут, после добавьте помидоры и специи по желания. Тушим до готовности.
Serve on a large, beautiful platter. Decorate with greens. Offer slices of brown bread or toast.
Подавайте, на большом красив блюде. Украсьте зеленью. Предложите ломтики серого хлеба или тосты.