Wash the meat, remove excess moisture with napkins. Prepare the spices.
Мясо помойте, удалите лишнюю влагу салфетками. Подготовьте специи.
Coat the beef with spices and tie with thick thread. Fry on all sides in a frying pan until golden brown.
Говядину обмажьте специями и обвяжите плотной ниткой. Обжарьте со всех сторон на сковороде, до золотистой корочки.
Cover a baking sheet with foil, place the fried meat and place in an oven preheated to 190 degrees for 50 minutes. When the meat is ready, wrap it in foil and leave for 10 minutes so that it does not lose its juiciness.
Противень застелите фольгой, выложите обжаренное мясо и уберите в разогретую до 190 градусов духовку на 50 минут. Когда мясо будет готово, оберните его фольгой и оставьте на 10 минут, чтобы оно не потеряло сочность.
Serve the dish thinly sliced with croutons. Serve meat sauces in bowls. Chop the vegetables.
Подавайте блюдо тонко порезав ломтиками, с гренками. В пиалах подайте соусы для мяса. Нарежьте овощи.