Prepare the marinade: mix mustard, honey and cognac. Rinse the meat thoroughly. Peel the garlic and potatoes. Wash and clean the mushrooms.
Приготовьте маринад: смешайте горчицу, мед и коньяк. Тщательно промойте мясо. Очистите чеснок и картофель. Грибы промойте и очистите.
First mix salt, pepper and garlic. Then take the meat and make cuts, stuff it with garlic and rub with salt and pepper. Next, add the meat to the marinade. Marinate for 40-50 minutes.
Первоначально смешайте соль, перец и чеснок. Затем возьмите мясо и сделайте надрезы, нашпигуйте чесноком и натрите солью с перцем. Далее в маринад выложите мясо. Маринуйте 40-50 минут.
Cut the potatoes into small pieces and boil until half cooked. Fry the marinated meat in a well-heated frying pan on all sides.
Разрежьте картофель на небольшие бруски и отварите до полуготовности. Маринованное мясо обжарьте на хорошо разогретой сковороде со всех сторон.
Line a baking sheet with foil. Cut the onion into rings and place in the center. Next, place the meat on the onion. Add the remaining marinade to the finished potatoes and squeeze out a couple of cloves of garlic. Then place the potatoes and mushrooms next to the meat. Bake in a preheated oven at 190 degrees for about 50 minutes.
На противень застелите фольгу. Лук нарежьте кольцами и выложите в центр. Далее на лук выложите мясо. В готовую картошку добавьте оставшийся маринад и выдавите пару зубчиков чеснока. Затем выложите картофель и грибы рядом с мясом. Запекайте в разогретой духовке до 190 градусов около 50 минут.
Cut the roast beef into thin slices. Serve each on a separate plate with vegetables and mushrooms. Chop fresh vegetables.
Порежьте ростбиф тонкими ломтиками. Подавайте каждому на отдельном блюде с овощами и грибами. Нарежьте свежие овощи.