Boil the pasta. Peel the garlic. Peel the onion and cut into small cubes.
Отварите пасту. Очистите чеснок. Лук очистите и порежьте небольшими кубиками.
Place the garlic in a preheated frying pan with olive oil, fry for about 30 seconds and add. Cut the onion into small cubes and add it to the frying pan after removing the garlic.
В разогретую сковороду с оливковым маслом выложите чеснок, обжарьте около 30 секунд и выложите. Лук нарежьте мелким кубиком и отправьте его в сковороду после того как вытащили чеснок.
Prepare the sauce. Fry the onion until golden brown, then add flour and a little water, stir until thickened. Then add chopped parsley, herbs, salt and lemon juice.
Приготовьте соус. Обжарьте лук до золотистого цвета, затем добавьте муку и немного воды, мешайте, пока не загустеет. Затем добавьте нарубленную петрушку, травы, соль и сок лимона.
Then add seafood and simmer for a couple of minutes. Close the lid for a couple of minutes so that the seafood is soaked in the sauce.
После добавьте морепродукты и тушите пару минут. Закройте крышкой на пару минут, для того чтоб морепродукты пропитались соусом.
Serve each on a separate dish, garnished with parsley and dill. In a separate bowl, serve the olives and a slice of lemon.
Подавайте каждому на отдельном блюде, украсив петрушкой и укропом. В отдельной пиале подайте оливки и дольку лимона.