Peel the potatoes and cut into four parts. Cut the corn into any size you like. Smoked sausage slices. Clean the shrimp.
Картофель очистите и нарежьте на четыре части Кукурузу нарежьте любым размером как вам нравиться. Копченую колбасу-дольками. Креветки очистите.
Then take the foil, make a boat out of it and place the potatoes, corn, sausage, sprinkle the shrimp with oil, lemon juice, and add salt and herbes de Provence to taste.
Затем возьмите фольгу, сделайте из нее лодочку и уложите картофель, кукурузу, колбаску, креветки сбрызните маслом, лимонным соком, и добавить соль, прованские травы по вкусу.
Wrap the boat tightly and place in an oven preheated to 220 degrees for 45 minutes.
Плотно заверните лодочку и поставьте в разогретую до 220 градусов духовку на 45 минут.
Serve on separate dishes. Garnish with chopped herbs and a slice of lemon. Chop fresh vegetables.
Подавайте на отдельных блюдах. Украсьте рубленой зеленью, долькой лимона. Нарежьте свежие овощи.