Cook the spaghetti in salted water for about 8 minutes. While the spaghetti is cooking, chop the onion. Grate the cheese on a coarse grater.
Спагетти сварите в подсоленной воде около 8 минут. Пока готовятся спагетти, нарежьте лук. Натираем сыр на крупной терке.
Melt butter in a frying pan and pour in vegetable oil. Add chopped onion and fry until transparent. Next, place the seafood in the pan and fry for 1-2 minutes.
На сковороде растопите сливочное масло и налейте растительное. Выложите измельченный лук и обжарьте до прозрачности. Далее выложите в сковороду морепродукты, обжарьте 1-2 минуты.
Add sour cream to seafood, simmer for 3 minutes, stir constantly. Add salt, pepper to taste, and cheese. Mix everything and keep on fire for another minute. Drain the spaghetti and place on plates. Spread the seafood in the sauce on top and sprinkle with lemon juice.
К морепродуктам добавьте сметану, тушите 3 минуты, постоянно помешивайте. Добавьте соль, перец по вкусу, а также сыр. Все перемешайте и держите на огне еще минуту. Слейте воду со спагетти и выложите на тарелки. Сверху распределите морепродукты в соусе и полейте лимонным соком.
Serve each on a separate platter. Garnish with arugula and a slice of lemon or lime.
Подавайте, каждому на отдельном блюде. Украсив рукколой и долькой лимона, либо лайма.