Separate the whites from the yolks. Beat, increasing speed, add sugar little by little. Beat the yolks with sugar until thick foam. Carefully combine the whites and yolks so that the airiness does not disappear. Line the pan with baking paper.
Отделите белки от желтков. Взбивайте, увеличивая скорость, понемногу всыпайте сахар. Желтки так же взбейте с сахаром до густой пены. Аккуратно соедините белки и желтки, чтобы не пропала воздушность. Форму застелите бумагой для запекания.
Sift cocoa, flour into the mixture of whites and yolks and add vanillin. The dough should be airy. Transfer the dough into a mold and place in the oven preheated to 180 degrees for 35 minutes; do not open the oven during cooking so that the biscuit does not settle.
В массу из белков и желтков просейте какао, муку и добавьте ванилин. Тесто должно получиться воздушным. Переложите тесто в форму и уберите в разогретую до 180 градусов духовку на 35 минут, в течении готовки не открывайте духовку, чтобы бисквит не осел.
While the sponge cake is baking, make the cream. Place the milk and butter on low heat, as soon as the butter melts add sugar and coconut flakes, stir constantly for 10 minutes until it thickens, if the mass is too thin, add more coconut flakes or a spoonful of flour.
Пока бисквит выпекается, сделайте крем. Молоко и масло поставьте на маленький огонь, как только масло подтает добавьте сахар и кокосовую стружку, постоянно помешивайте в течении 10 минут, пока не загустеет, если масса слишком жидкая, добавьте еще кокосовой стружки или ложку муки.
Divide the cooled sponge cake into 2 layers, soak it with a little cream, and brush with cooled cream.
Остывший бисквит разделите на 2 коржа, пропитайте немного сливками, смажьте остывшим кремом.
Serve by cutting into portions. Decorate with marshmallows and coconut. Drizzle with chocolate dope.
Подавайте, разрезав на порции. Украсьте маршмеллоу и кокосовой стружкой. Полейте шоколадным допингом.