Make the dough. Add salt, vegetable oil and water to the sifted flour. Knead the dough, knead for about 5 minutes. Place the dough in a bowl, cover with cling film and let rest for 20-25 minutes.
Сделайте тесто. В просеянную муку добавьте соль, растительное масло и воду. Замешайте тесто, месите примерно 5 минут. Выложите тесто в миску, накройте пленкой и дайте отдохнуть 20-25 минут.
While the dough is resting, make the filling. Mash the cottage cheese with a fork. Add salt to taste, chopped sorrel and onion. Mix everything well.
Пока тесто отдыхает, сделайте начинку. Творог разомните вилкой. Добавьте соль по вкусу, нарезанный щавель и лук. Все хорошо перемешайте.
After the dough has rested, make 7-8 identical balls out of it. Roll each of them into a flat cake. Place the filling on one side of the flatbread and cover with the other side. For beauty and strength, you can press it down with a fork.
После того как тесто отдохнуло, сделайте из него 7-8 одинаковых шариков. Каждый из них раскатайте в лепешку. На одну сторону лепешки выложите начинку, а второй стороной закройте. Для красоты и прочности можно придавить вилкой.
Fry the kutabs in a well-heated frying pan without adding oil. Place on a plate and brush with butter.
Обжариваем кутабы на хорошо разогретой сковороде без добавления масла. Выложите на тарелку и смажьте сливочным маслом.
Serve on a common platter, on lettuce leaves. Serve sauce to taste in a bowl.
Подавайте на общем блюде, на листьях салата. В пиале подайте соус по вкусу.