Pour about 75 grams of gelatin with water and leave to swell.
Желатин залейте водой примерно 75 грамм и оставьте набухать.
Melt the chocolate in a water bath, then add the muesli and mix well. Take a mold, preferably a springform one, and pour in the chocolate mixture. Place in the refrigerator to harden.
Шоколад растопите на водяной бане, затем добавьте мюсли и хорошо перемешайте. Возьмите форму, желательно разъемную, и выложите шоколадную массу. Поставьте в холодильник для застывания.
Make cream cheese cream. Remove the zest from two lemons and squeeze out the juice. Add cottage cheese, yogurt, powdered sugar and beat everything well.
Сделайте сливочно- творожный крем. Из двух лимонов снимите цедру и выжмите сок. Добавьте творог, йогурт, сахарную пудру и все хорошо взбейте.
Whip the cream separately. Combine the curd mass with whipped cream and add gelatin, preheated in a water bath. Take the chocolate base and lay out the creamy curd soufflé. Place in the refrigerator for 3 hours.
Сливки взбивайте отдельно. Соедините творожную массу с взбитыми сливками и добавьте желатин, предварительно нагретый на водяной бане. Возьмите шоколадную основу и выложите сливочно - творожное суфле. Отправьте в холодильник на 3 часа.
Serve after cutting into portions. Garnish with sprigs of mint or lemon balm. Place fresh berries on the cake.
Подавайте предварительно разрезав на порции. Украсьте веточками мяты или мелиссы. Выложите на торт свежие ягоды.