Prepare all the necessary ingredients. Peel and rinse the onion.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Очистите и промойте лук.
Chop the onion into half rings and marinate in vinegar. Clean the herring and chop into any shape.
Измельчите лук полукольцами и замаринуйте в уксусе. Очистите сельдь и измельчите в произвольной форме.
Place the herring in a container with a lid, add salt, pepper and a layer of onion, and do the same with all the ingredients. Then send the herring to marinate in the refrigerator for 12 hours.
Выложите сельдь в тару с крышкой, посолите, поперчите и выложите слой лука и так поступайте со всеми ингредиентами. После отправьте селедку мариноваться в холодильник на 12 часов.
Cut the herring into small slices. Place on a plate with pickled onions and olives. Serve black bread or croutons.
Порежьте сельдь небольшими ломтиками. Выложите на блюдо с маринованным луком и оливками. Подайте черный хлеб, либо гренки.