First boil the veal meat. Wash the vegetables and eggs and boil. Wash and dry the greens.
Первоначально отварите мясо телятины. Промойте овощи и яйца, отварите. Зелень промойте и обсушите.
Then cut. Meat in small cubes. Also cut potatoes, carrots, beets, eggs and pickled cucumber into cubes.
Затем нарежьте. Мясо небольшим кубиком. Картофель, морковь, свеклу, яйца и соленый огурец также нарежьте кубиками.
Place vegetables in a bowl, then add meat, pickled cucumber, sauerkraut, peas and eggs. Add oil, salt and pepper to taste. Mix everything well.
В миску выложите овощи, затем к ним добавьте мясо, соленый огурец, квашеную капусту, горошек и яйца. Добавьте масло, соль и перец по вкусу. Все хорошо перемешайте.
Serve in a salad bowl. Garnish with parsley with slices of bread or croutons.
Подавайте в салатнице. Украсив зеленью петрушки с ломтиками хлеба, или гренками.