Cut the ribs into portions. Rinse thoroughly under running water. Dry with a paper towel. Wash the carrots and onions, peel and chop coarsely. Wash the bell pepper, peel it from the seeds and cut it into large slices. Wash, peel and coarsely chop the potatoes. Pour boiling water over the tomatoes and remove the skins. Rinse fresh herbs under running water, dry on paper towels, and then chop finely.
Разрубите ребрышки на порции. Тщательно промойте под проточной водой. Высушите бумажным полотенцем. Вымойте морковь и лук, очистите и нарежьте крупно. Вымойте болгарский перец, очистите его от семечек и порежьте на крупные дольки. Картофель вымойте, почистите и крупно нарубите. Помидоры обдайте кипятком и снимите с них кожицу. Свежую зелень промойте под проточной водой, обсушите на бумажных пототенцах, а затем мелко нарубите.
Cook the meat. Heat vegetable oil in a deep saucepan over high heat. Add the ribs and brown on all sides, about 10 minutes.
Приготовьте мясо. В глубокой кастрюле на сильном огне разогрейте растительное масло. Добавьте ребрышки и подрумяньте со всех сторон, приблизительно 10 минут.
Combine meat with vegetables. Add onion and carrots to the fried ribs, stir and fry for about 5 minutes. Add bell pepper, tomato and potatoes and cover with hot water. Season with salt, pepper, add cumin. Simmer for about 20 minutes until the potatoes are done. Turn off the stove and let the pork shurpa brew for about 15 minutes.
Соедините мясо с овощами. Добавьте к обжаренным ребрышкам лук и морковь, перемешайте и обжарьте около 5 минут. Добавьте болгарский перец, помидор и картофель и залейте горячей водой. Приправьте солью, перцем, добавьте зиру. Томите примерно 20 минут до готовности картофеля. Выключите плиту и дайте шурпе свиной настояться около 15 минут.
Before serving, generously sprinkle the pork shurpa with chopped herbs.
Перед подачей обильно посыпьте свиную шурпу рубленой зеленью.