Wash and peel the vegetables. Next, rinse the fish thoroughly. Clean the mushrooms.
Промойте и очистите овощи. Далее промойте тщательно рыбу. Грибы очистите.
Divide the salmon fillet into four pieces, sprinkle with salt and caraway seeds. In an oven preheated to 220 degrees, bake our fish until golden brown, about 10-12 minutes.
Филе семги поделите на четыре кусочка, присыпьте солью и тмином. В разогретой до 220 градусов духовке запекайте нашу рыбу до золотистого цвета, примерно 10-12 минут.
Pour sugar into a saucepan, add vinegar and chopped turnips. Bring to a boil. Cook until the turnips are soft. Then take it out and add cream, salt and pepper to taste to the saucepan. Cook for another 5-6 minutes.
Сахар насыпьте в сотейник, добавьте уксус и нарезанную на кусочки репу. Доведите до кипения. Варите до тех пор, пока репа не станет мягкой. Затем достаньте ее, а в сотейник добавьте сливки, соль и перец по вкусу. Варите еще 5-6 минут.
Prepare the sauce. Fry the mushrooms. Next, lightly fry the onion. Boil the beans in salted water for one minute. Before serving, stir the onions and beans.
Приготовьте соус. Грибы обжарьте. Далее слегка обжарьте лук. Фасоль проварите в подсоленной воде одну минуту. Перед подачей перемешайте лук с фасолью.
Assemble the dish. Place the salmon on a dish, place mushrooms, turnips, beans and onions next to it and season everything with sauce.
Соберите блюдо. Семгу выложите на блюдо, рядом положите грибы, репу, фасоль с луком и все приправьте соусом.
Pre-cut the fish into portions. Place fish, turnips, mushrooms in sauce and beans on a separate plate for each person. Decorate with greens.
Предварительно разрежьте рыбу на порции. Выложите каждому на отдельном блюде рыбу, репу, грибы в соусе и фасоль. Украсьте зеленью.