Pour kefir over semolina and leave for one hour. Beat sugar with eggs and softened butter.
Манку залейте кефиром и оставьте на один час. Сахар взбейте с яйцами и размягченным сливочным маслом.
When the semolina has swollen, mix it with soda and cocoa. Mix well. Combine with a mixture of eggs and butter. Add flour and stir until the consistency of thick sour cream.
Когда манка набухла, смешайте ее с содой и какао. Хорошенько перемешайте. Соедините со смесью из яиц и масла. Добавьте муку и перемешайте до консистенции густой сметаны.
Crumble the halva into the dough and mix. Pour the dough into the mold. Place in a preheated oven and bake until done at 180 degrees for about 50 minutes.
Накрошите в тесто халву и перемешайте. Вылейте тесто в форму. Поставьте в разогретую духовку и выпекайте до готовности при 180 градусах около 50 минут.
Decorate the manna with powdered sugar, coconut flakes, baking sprinkles or grated chocolate.
Украсьте манник сахарной пудрой, кокосовой стружкой, посыпкой для выпечки или тертым шоколадом.