Mix semolina with kefir and soda, leave to swell for 15 minutes.
Манную крупу смешайте с кефиром и содой, оставьте на 15 минут набухать.
Beat the egg with sugar and vanilla, add to the swollen semolina. Stir in flour, add melted butter. The dough should resemble the consistency of thick sour cream.
Яйцо взбейте с сахаром и ванилином, отправьте к набухшей манке. Вмешайте муку, добавьте растопленное сливочное масло. Тесто должно напоминать по консистенции густую сметану.
Slice the bananas and place them on the bottom of a parchment-lined pan; spread the batter evenly on top. Place in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Бананы нарежьте и выложите на дно, застеленной пергаментом, формы, сверху равномерно распределите тесто. Уберите в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Serve after cutting into portions, sprinkle with powdered sugar, cinnamon and pour over chocolate or vanilla dope.
Подавайте предварительно разрезав на порции, посыпьте сахарной пудрой, корицей и полейте шоколадным или ванильным допингом.