Make the batter. Mix cornmeal, sugar, salt, milk and egg. Mix everything thoroughly until smooth.
Сделайте кляр. Смешайте кукурузную муку, сахар, соль, молоко и яйцо. Все тщательно перемешайте до однородной консистенции.
Place the sausages on wooden skewers and wrap them in slices of melted cheese. Pour the batter into a tall glass and lower the sausage into it until the batter covers it completely.
Сосиски наколите на деревянные шпажки и оберните пластинами плавленого сыра. Кляр перелейте в высокий стакан и опустите в него сосиску, чтобы кляр покрыл ее полностью.
After this, carefully roll the sausages in breadcrumbs so that there is a dense shell. Heat the vegetable oil and fry the hot dogs for about 4 minutes, turning constantly.
После этого тщательно обваляйте сосиски в панировочных сухарях, чтоб была плотная оболочка. Разогрейте растительное масло и жарьте хот доги около 4 минут, постоянно переворачивая.
Serve hot dogs on wooden skewers. Provide guests with sauces (cheese-garlic, sour cream, ketchup or mayonnaise).
Подавайте хот доги на деревянных шпажках. Предоставьте гостям соусы (сырно-чесночный, сметанный, кетчуп или майонез).