Leave the dough for 15-20 minutes, defrosting to room temperature. At this time, rinse the apples, wipe dry, and cut into slices.
Тесто оставьте на 15-20 минут, разморозив до комнатой температуры. В это время яблоки промойте и насухо вытрите, нарежьте дольками.
Preheat oven to 200°. Sprinkle the table with flour and unroll the layer of puff pastry, cut it into 4 equal rectangles. Roll out each rectangle and cut into 8 triangles. Place an apple slice on the wide side of each triangle. Roll the dough into bagels. Do the same with the remaining dough and apple slices.
Разогрейте духовку до 200 °. Стол присыпьте мукой и разверните пласт слоеного теста, разрежьте его на 4 равных прямоугольника. Каждый прямоугольник раскатайте и разрежьте на 8 треугольников. На широкую сторону каждого треугольника выложите по дольке яблока. Сверните тесто в рогалики. Также поступите с оставшимися частями теста и яблочными дольками.
Mix the egg yolk with half a teaspoon of water and brush the bagels with the mixture. Bake bagels for 20-25 minutes.
Яичный желток смешайте с половиной чайной ложки воды и смажьте полученной смесью рогалики. Выпекайте рогалики 20-25 минут.
Let the finished bagels cool and serve sprinkled with powdered sugar.
Готовым рогаликам дайте остыть и подавайте присыпав сахарной пудрой.