Place the shrimp in a colander, rinse, and let all the water drain. Peel the garlic.
Опрокиньте креветки на дуршлаг, промойте, дайте стечь всей воде. Очистите чеснок.
Finely chop the peeled garlic or crush it in a garlic press. Next, pour olive oil into a preheated frying pan and fry the garlic.
Очищенный чеснок мелко нарежьте, либо подавите в чеснокодавке. Далее в разогретую сковороду налейте оливковое масло и обжарьте чеснок.
Add shrimp, salt, paprika, cumin to the garlic and fry for about 15 minutes until tender, stirring occasionally.
К чесноку добавьте креветки, соль, паприку, кумин и жарьте около 15 минут до готовности, периодически помешивая.
Serve on a common platter, on lettuce leaves. Garnish with finely chopped dill and lemon or lime slices.
Подавайте на общем блюде, на листьях салата. Украсьте мелко рубленым укропом и дольками лимона, либо лайма.