Peel the vegetables and rinse. Cut the onion into small cubes. Cut the potatoes into large strips.
Очистите овощи, промойте. Нарежьте лук мелким кубиком. Картофель нарежьте крупной соломкой.
Place the onion in a preheated frying pan and fry it until golden brown, then add the washed mushrooms and fry everything.
В разогретую сковороду выложите лук и обжарьте его до золотистого цвета, затем добавьте промытые грибы и все обжарьте.
After the onions and mushrooms have been fried, add the potatoes, salt and pepper to taste and fry until tender.
После того, как лук и грибы обжарили, добавьте картофель, посолите, поперчите по вкусу и обжарьте до готовности.
Serve the potatoes and mushrooms to each person in a separate dish. Chop fresh vegetables or serve with a light salad.
Подавайте картофель с грибами каждому в отдельном блюде. Нарежьте свежие овощи, либо подайте с легким салатом.