Wash and chop the greens. Grate the cheese on a coarse grater.
Промойте и измельчите зелень. Натрите сыр на крупной терке.
Prepare the filling first. Cut the smoked chicken into small cubes. Add grated cheese, chopped herbs and sauce to it. Chili sauce can be replaced with barbecue sauce; it is moderately sweet, sour and spicy.
Готовьте первым делом начинку. Копченую курицу нарежьте небольшими кубиками. К ней добавьте натертый сыр, измельченную зелень и соус. Соус чили, можно заменить соусом «барбекю», он в меру сладкий, кисловатый и острый.
Prepare the tortillas and place the filling on one half and cover the other half. Fry the quesadilla on both sides in hot oil.
Подготовьте лепешки и выложите начинку на половинку, второй закройте. Обжарьте с двух сторон кесадилью на разогретом масле.
Serve on a shared platter while the quesadilla is hot. Garnish with cilantro, basil and young onions. Serve chili sauce in a bowl.
Подавайте на общем блюде, пока кесадилья горячая. Украсив кинзой, базиликом и молодым луком. В пиале подайте соус чили.