Wash and peel the vegetables. Rinse the fish thoroughly and remove any remaining scales. Cut the tomatoes into rings.
Промойте и очистите овощи. Рыбу тщательно промойте и удалите оставшиеся чешуйки. Помидоры нарежьте кольцами.
Cut the onion into half rings, grate the carrots. Then place the onion in a heated frying pan, fry it for a couple of minutes, add carrots to it and fry for another couple of minutes. Take the fish and brush with mayonnaise, salt and pepper. Place the fried vegetables on a baking sheet greased with vegetable oil.
Лук, нарежьте полукольцами, морковь - натрите на терке. Затем в разогретую сковороду выложите лук, обжарьте его пару минут, к нему добавьте морковь и обжарьте еще пару минут. Возьмите рыбу и смажьте майонезом, посолите и поперчите. На смазанный растительным маслом противень, выложите обжаренные овощи.
Place fish on top. Stuff it with tomatoes and dill. Grate the zest of one lemon and garlic on top of the fish. Bake in an oven preheated to 200° for 30 minutes.
Сверху положите рыбу. Зафаршируйте ее помидорами и укропом. Сверху на рыбу натрите на терке цедру одного лимона и чеснок. Запекайте в разогретой до 200 ° духовке 30 минут.
Serve on a common platter, on lettuce leaves. Garnish with cilantro, basil and young onions and lemon slices.
Подавайте на общем блюде, на листьях салата. Украсив кинзой, базиликом и молодым луком и ломтиками лимона.