Wash and peel potatoes, onions and carrots. Coarsely chop the potatoes, onions and carrots. Wash the tomatoes. If desired, scald and remove the skin. Cut into slices. Rinse the meat, dry with a paper towel and cut into pieces. Wash the garlic and herbs under running water, dry and chop.
Картофель, лук и морковь вымойте и почистите. Картофель, лук и морковь крупно нарубите. Помидоры вымойте. При желании ошпарьте и снимите кожицу. Нарежьте на дольки. Мясо промойте, обсушите бумажным полотенце и нарежте на кусочки. Чеснок и зелень вымойте под проточной водой, обсушите и измельчите.
Cook the beef. Pour vegetable oil into the bottom of the pan and heat it. Then add the pieces of meat and fry for 10 minutes. Place onions on top and reduce heat to medium. Cook until the onion is translucent.
Приготовьте говядину. На дно кастрюли налейте растительное масло и раскалите. Затем выложите кусочки мяса, обжаривайте 10 минут. Сверху выложите лук и убавьте огонь до среднего. Готовьте до прозрачности лука.
Add vegetables and finish cooking. Add carrots, tomatoes, tomato paste to the pan and stir. Cover the container with a lid and leave to simmer for 10 minutes. Then add potatoes, bay leaf, salt and spices (paprika, coriander, suneli hops, a mixture of peppers, cumin). Pour boiled water over everything and bring to a boil. Reduce heat to low and simmer covered for 40 minutes.
Добавьте овощи и завершите приготовление. Добавьте в кастрюлю морковь, помидоры, томатную пасту и перемешайте. Накройте емкость крышкой и оставьте томиться на 10 минут. Затем добавьте картофель, лавровый лист, соль и специи (паприку, кориандр, хмели-сунели, смесь перцев, зиру). Залейте все кипяченой водой и доведите до кипения. Убавьте огонь до минимума и варите 40 минут под крышкой.
Before serving, sprinkle with herbs and add chopped garlic.
Перед подачей на стол посыпьте зеленью и добавьте измельченный чеснок.