Rinse and open the rice, let it cool. Wash and peel the vegetables. Cut the onion into small cubes.
Промойте и отворите рис, дайте ему остыть. Промойте и очистите овощи. Нарежьте небольшими кубиками лук.
Add boiled rice, chopped onions to the minced meat and pour in 100 ml of chilled boiled water. Add salt and pepper (we recommend using a mixture of peppers). Mix well.
В фарш добавьте отварной рис, нарезанный лук и влейте 100 мл охлажденной кипяченой воды. Добавьте соль и перец (рекомендуем использовать смесь перцев). Хорошо перемешайте.
Cut the peeled potatoes in half and cut out the middle. The thickness of the sides should be 3-5 mm. Next, fry the potato halves until golden brown in well-heated oil. Let the potatoes cool.
Очищенный картофель разрежьте пополам и вырежите середину. Толщина бортиков должна быть 3-5 мм. Далее половинки картофеля обжарьте до золотистого цвета на хорошо разогретом масле. Дайте картофелю остыть.
Fill the fried potato halves with minced meat and place in a baking dish, after pouring sunflower oil into it. Pour tomato sauce over the stuffed potatoes. Chop bell peppers and tomatoes.
Наполните обжаренные половинки картофеля фаршем и уложите в форму для запекания, предварительно налив в нее подсолнечное масло. Полейте начиненный картофель томатным соусом. Нарежьте болгарский перец и помидоры.
Sprinkle the potatoes with chopped vegetables (peppers and tomatoes). Cover the dish with foil and bake in the oven for 30-40 minutes at 180°.
Посыпьте картофель нарезанными овощами (перцем и помидорами). Накройте блюдо фольгой и запекайте в духовке 30-40 минут при температуре 180 °.
Serve each on a separate platter. Cut fresh vegetables and herbs, or pickles.
Подавайте каждому на отдельном блюде. Нарежьте свежие овощи и зелень, либо соленые огурцы.