Place flour in a bowl, add egg, salt and water. Knead the dough, cover with film and leave for 30 minutes.
В миску насыпьте муку, добавьте яйцо, соль и воду. Замешайте тесто, накройте пленкой и оставьте на 30 минут.
Chop the onion, press the garlic with a press and add to the minced meat with spices. Mix the minced meat.
Лук нарежьте, чеснок выдавите прессом и добавьте к фаршу со специями. Замешайте фарш.
Roll the dough into a sausage and cut into pieces. Roll each part into a circle shape. Place the minced meat on one half, cover with the other half and pinch the edges with a fork.
Раскатайте тесто в колбаску и нарежьте на части. Каждую часть раскатайте в форме круга. На одну половину выложите фарш, накройте другой половиной и защипните края вилкой.
Place the pasties in a well-heated frying pan and fry on each side for 3 minutes.
На хорошо разогретую сковороду выложите чебуреки и обжарьте с каждой стороны по 3 минуты.
Serve the pasties while warm. Place on a common platter, sprinkle with finely chopped herbs. Pour sour cream into a bowl.
Подавайте чебуреки пока теплые. Выложите на общем блюде, присыпьте мелко рубленой зеленью. В пиалу налейте сметану.