Prepare the dough. Dissolve a teaspoon of salt in a glass of boiling water, add vegetable oil, stir, pour everything into flour and knead the dough. Knead the dough for 5 minutes until smooth and leave for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В стакане с кипятком растворите чайную ложку соли, добавьте растительное масло, перемешайте, вылейте все в муку и замесите тесто. Вымесите тесто в течение 5 минут до однородности и оставьте на 30 минут.
Form the pasties. To do this, divide the rested dough into 12 identical pieces and form into balls. Form the pasties. To do this, divide the rested dough into 12 identical pieces and form into balls.
Сформируйте чебуреки. Для этого отдохнувшее тесто разделите на 12 одинаковых кусочков, сформируйте шарики. Сформируйте чебуреки. Для этого отдохнувшее тесто разделите на 12 одинаковых кусочков, сформируйте шарики.
Using a rolling pin, roll out each ball thinly, place the minced meat on half of the resulting circle, cover the top with the other side of the circle and fasten the edges of the pasty using a rolling pin and a curly knife.
Скалкой тонко раскатайте каждый шарик, выложите фарш на половину получившегося круга, накройте сверху второй стороной круга и скрепите края чебурека с помощью скалки и фигурного ножа.
Do the same with the remaining dough and minced meat. Fry the pasties in a frying pan in a large amount of heated vegetable oil for about 2 minutes on each side.
То же проделайте с оставшимся тестом и фаршем. Жарьте чебуреки на сковороде в большом количестве разогретого растительного масла примерно по 2 минуты с каждой стороны.
Serve on a common platter, on lettuce leaves. Sprinkle with finely chopped herbs. Brew some tea.
Подавайте на общем блюде, на листьях салата. Посыпьте мелко рубленой зеленью. Заварите чай.