Brew coffee and let cool slightly. And dilute it with cherry liqueur. Separate the whites from the yolks. Beat the whites.
Сварите кофе, дайте немного остыть. И разбавьте его вишневым ликером. Отделите белки от желтков. Взбейте белки.
Separately, beat the yolks with powdered sugar. Stir the mixture into the mascarpone cheese. Next add the whipped whites. Grate the chocolate. Use a spoon to sprinkle it on the bottom of the container for our dessert. Place cream on top.
Отдельно взбейте желтки с сахарной пудрой. Перемешайте смесь с сыром маскарпоне. Далее добавьте взбитые белки. Натрите шоколад. Ложкой посыпьте им дно емкости для нашего десерта. Сверху выложите крем.
Soak the cookies in coffee and liqueur, then place on top of the cream. Place cherries on cookies and sprinkle generously with grated chocolate. Repeat layers. Place the finished dessert in the refrigerator for several hours to soak.
Печенье намочите в кофе с ликером, затем выложите на крем. На печенье уложите вишню, обильно посыпьте тертым шоколадом. Слои повторите. Готовый десерт уберите в холодильник на несколько часов для пропитки.
Serve with a cup of Americano or latte, garnishing the dessert with fresh berries and a sprig of mint.
Подавайте с чашечкой американо, либо латте, украсив десерт свежими ягодами и веточкой мяты.