Wash all vegetables well and cut into cubes. Chop the greens and finely chop the garlic.
Все овощи хорошо промойте и нарежьте кубиком. Зелень нашинкуйте, чеснок мелко нарежьте.
Place all the chopped vegetables in the multicooker bowl, fry, then pour in a little water, if desired, if you want it to be yushka. Next, turn on the “cooking” mode and cook for 30 minutes.
В чашу мультиварки выложите все нарезанные овощи, обжарьте, далее налейте немного воды, по желанию, если хотите чтоб была юшка. Далее включите режим "варка", готовьте 30 минут.
After the time has passed, open the multicooker lid and add the noodles. Cook in the same “cooking” mode for 15 minutes.
По истечению времени откройте крышку мультиварки и выложите лапшу. В том же режиме "варка" готовьте 15 минут.
Then add herbs and finely chopped garlic. In the “warm” mode, leave the minestrone for another 10 minutes.
Затем добавьте зелень и мелко нарезанный чеснок. В режиме "подогрев " оставьте минестроне еще на 10 минут.
Serve minestrone warm, garnished with finely chopped herbs and grated Parmesan.
Подавайте минестроне теплым, украсив мелко нарезанной зеленью и тертым пармезаном.