Place the marinated butter on a sieve and let the liquid drain for 15-20 minutes. Boil the eggs hard. Grate the cheese on a fine grater.
Маслята маринованные откиньте на сито и дайте стечь жидкости в течение 15-20 минут. Отварите яйца вкрутую. Сыр натрите на мелкой терке.
Finely chop the boiled eggs, ham and green onions. Add green peas, mayonnaise, mix well. Place the first layer of salad in a baking dish (you can use a baking ring). Sprinkle with cheese and press down with a spoon.
Отваренные яйца, ветчину и зеленый лук мелко нарежьте. Добавьте зеленый горошек, майонез, хорошо перемешайте. В форму (можно использовать кольцо для выпечки) выложите первый слой салата. Посыпьте сыром и придавите ложкой.
Place a second layer of finely chopped pickled boletus and lightly press down with a spoon. Sprinkle finely chopped dill on top. Cover the ring with cling film and leave in the refrigerator for 30-40 minutes. Then carefully remove the ring.
Вторым слоем выложите мелко нарезанные маринованные маслята, также слегка придавите ложкой. Сверху посыпьте мелко порубленным укропом. Кольцо накройте пищевой пленкой и оставьте в холодильнике на 30-40 минут. Затем аккуратно снимите кольцо.
Serve as a light snack at your holiday table. Garnish with herbs, cheese crumbles and a fresh cucumber rose.
Подавайте в качестве легкой закуски к праздничному столу. Украсьте зеленью, сырной крошкой и розочкой из свежего огурца.