Rinse the berries and dry. Break the eggs and beat with a mixer until foam forms. Sift the flour.
Промойте ягоды и обсушите. Разбейте яйца и взбейте миксером до образования пены. Просейте муку.
Add sour cream to the beaten eggs, then sugar and vanilla sugar, beat the mixture well again. Next add flour and baking powder. Then semolina and coke shavings. Stir. Let the dough sit until it thickens. Prepare the pan: grease with butter and then sprinkle with semolina. Place the dough into it.
К взбитым яйцам добавьте сметану, потом сахар и ванильный сахар еще раз хорошо взбейте массу. Далее добавьте муку и разрыхлитель. Затем манную крупу и коксовую стружку. Перемешайте. Дайте тесту постоять, чтобы оно загустело. Подготовьте форму: смажьте маслом, а затем присыпьте манной крупой. Выложите в нее тесто.
Sprinkle raspberries with starch. Place on the dough in one layer. Bake at 180° for about 35-40 minutes. Check doneness with a wooden skewer.
Ягоды малины присыпьте крахмалом. Выложите на тесто одним слоем. Выпекайте при 180 ° около 35-40 минут. Проверьте готовность деревянной шпажкой.
Pre-cut the cake. Garnish with berries, powdered sugar and a sprig of mint. Serve during tea time.
Предварительно разрежьте пирог. Украсьте ягодами, сахарной пудрой и веточкой мяты. Подавайте во время чаепития.