Prepare the dough. Add sugar, yeast, salt and olive oil to warm water. Then add flour and knead the dough, knead for about 5-6 minutes. Leave to rest for approximately 20 - 30 minutes.
Приготовьте тесто. В теплую воду добавьте сахар, дрожжи, соль и оливковое масло. Затем всыпьте муку и замесите тесто, месите примерно 5-6 минут. Оставьте отдохнуть примерно 20 - 30 минут.
Then divide the dough into six equal parts and form them into balls. Place the balls on a baking sheet and cover with cling film; they should double in size. This will take approximately 40 minutes.
Затем разделите тесто на шесть равных частей, сделайте из них шарики. Сложите шарики на противень и накройте пищевой пленкой, они должны увеличиться в полтора раза. На это уйдет примерно 40 минут.
Take a ball of dough and roll it out into a 1.5mm thick flatbread, brush the edges of the flatbread with olive oil and spread the pesto in the middle. Place sun-dried tomatoes on top. Preheat the oven to high and bake for about 5 minutes.
Возьмите шарик теста и раскатайте в лепешку толщиной 1,5 мм, края лепешки смажьте оливковым маслом, а середину смажьте соусом песто. Сверху выложите вяленые помидоры. Разогрейте духовку на максимум и запекайте около 5 минут.
Cut the focaccia into portions. Serve on a wooden platter or board, garnished with basil and green onions.
Разрежьте фокаччу на порции. Подавайте на деревянном блюде или доске, красив базиликом и зеленым луком.