Conveniently arrange all the ingredients. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onion. Take out the meat hammer.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте мясо и промокните бумажной салфеткой. Очистите лук от шелухи. Достаньте молоточек для отбивания мяса.
Prepare the meat. Cut a piece of pork into steaks about 1 cm thick. Add salt and pepper. Beat with a kitchen hammer. Handle the meat carefully so as not to damage the fibers. Sprinkle the chops with dry garlic and brush with a little mustard. Cover the cue balls with film and let stand for 30 minutes.
Подготовьте мясо. Кусок свинины нарежьте на стейки толщиной около 1 см. Добавьте соль и перец. Отбейте кухонным молоточком. Обрабатывайте мясо аккуратно, чтобы не повредить волокна. Посыпьте отбивные сухим чесноком и немного смажьте горчицей. Накройте битки пленкой и дайте постоять 30 минут.
Make the batter. In a bowl, mix the egg and a pinch of salt. Place flour on a separate saucer. Dip the chop into the egg, followed immediately by the flour. Shake off excess flour.
Сделайте кляр. В миске смешайте яйцо и щепотку соли. На отдельное блюдце насыпьте муку. Окуните отбивную в яйцо, сразу за этим — в муку. Излишки муки стряхните.
Fry the chops in a frying pan. Place the chops in a heated frying pan with vegetable oil. Fry for 3 minutes on both sides. Cut the onion into half rings and fry until golden brown and soft in a separate frying pan. Place the chops on the onion “pillow” and cover with a lid. Simmer for another 10 minutes.
Обжарьте отбивные на сковороде. На разогретую сковороду с растительным маслом отправьте отбивные. Жарьте по 3 минуты с обеих сторон. Нарежьте луковицу полукольцами и обжарьте до золотистого цвета и мягкой консистенции на отдельной сковородке. Выложите отбивные на луковую "подушку", накройте крышкой. Тушите еще 10 минут.
Serve the juicy chops hot with your favorite side dish. Boil pasta in salted water for 7-10 minutes. Season with butter.
Сочные отбивные подавайте горячими с любимым гарниром. В подсоленной воде отварите макароны 7-10 минут. Заправьте сливочным маслом.