Rinse the fish thoroughly. Peel the onion and cut into small cubes. Grate the cheese.
Тщательно промойте рыбу. Очистите лук и нарежьте мелкими кубиками. Сыр натрите на терке.
Pour the cream into a bowl and add finely chopped onion and grated cheese. Salt and pepper to taste.
Сливки вылейте в миску и добавьте мелко нарезанный лук и тертый сыр. Посолите и перчите по вкусу.
Place the tilapia in a greased pan and pour the creamy cheese sauce over it. Bake in the oven for 30-40 minutes at 180 degrees.
Выложите тилапию в смазанную маслом форму и залейте сливочно - сырным соусом. Запекайте в духовке 30-40 мин при 180 градусах.
Serve telapia in creamy sauce, garnished with dill, rosemary or marjoram. Fish goes well with rice.
Подавайте телапию в сливочном соусе, украсив зеленью- укропом, розмарином или майораном. Отлично рыба сочетается с рисом.