Prepare all the necessary ingredients. Rinse tomatoes and avocados thoroughly.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Тщательно промойте помидоры и авокадо.
Cut the avocado and tomatoes into small cubes, mash the tuna with a fork. In a bowl, combine tuna, tomatoes, avocado and beans, add salt and pepper to taste.
Авокадо и помидоры нарежьте небольшими кубиками, тунец разомните вилкой. В миске соедините тунец, помидоры, авокадо и фасоль, посолите и поперчите по вкусу.
Lightly dry the pita in a frying pan without oil. Cut lengthwise, but not all the way. Add lettuce leaves and stuff it.
Питу слегка подсушите на сковороде без масла. Разрежьте вдоль, но не до конца. Положите листья салата и начините ее.
Serve on a wooden board, garnished with lettuce leaves. You can serve sauces in a bowl, at your discretion - ketchup, mayonnaise, or cheese and garlic.
Подавайте на деревянной доске, украсив листьями салата. Можете в пиале подать соусы, на ваше усмотрение- кетчуп, майонез, либо сырно-чесночный.