Fry the prepared pitas on one side in a frying pan. Cut the sausages into cubes. Grate the cheese.
Подготовленные питы обжарьте с одной стороны на сковороде. Нарежьте кубиками сосиски. Сыр натрите на терке.
Fry the pre-cut sausages in a frying pan until the chicken is golden brown. On the uncooked side, brush the pita with a thin layer of ketchup. Place sliced sausages on top.
Предварительно нарезанные сосиски обжарьте на сковороде до румяной курочки. С не обжаренной стороны смажьте питу тонким слоем кетчупа. Сверху выложите нарезанные сосиски.
Then spread with mayonnaise and sprinkle with grated cheese. Fry the pita in the pan again, but be sure to cover it so that the cheese melts and the mayonnaise bakes. Or bake all the flatbreads at once on a baking sheet in the oven.
Затем смажьте майонезом и посыпьте тертым сыром. Снова поджарьте питу на сковороде, но обязательно под крышкой, чтобы сыр расплавился, а майонез запекся. Либо запекайте сразу все лепешки на противне в духовке.
Serve the finished flatbreads on a platter after cutting them. Garnish with sliced pickles and finely chopped herbs.
Готовые лепешки, подайте на блюде, предварительно разрезав их. Украсьте нарезанными солеными огурцами и мелко рубленой зеленью.