Mix kefir with semolina so that there are no lumps. Add baking soda or baking powder and leave for 30 minutes. Peel the cherries.
Кефир перемешайте с манной крупой, чтоб не было комочков. Добавьте соду или разрыхлитель, оставьте на 30 минут. Очистите вишню от косточек.
Beat eggs with sugar until white. Combine eggs and kefir, add vegetable oil or melted butter, add flour little by little until the dough becomes similar in consistency to thick sour cream.
Яйца взбейте с сахаром добела. Соедините яйца и кефир, добавьте растительное масло или растопленное сливочное, муку вводите понемногу, пока тесто не станет похожим по консистенции на густую сметану.
Cover a baking sheet with parchment and grease with any oil. Place pre-pitted cherries on the bottom and evenly distribute the dough on top.
Противень застелите пергаментом, смажьте любым маслом. На дно выложите предварительно очищенную от косточек вишню, сверху равномерно распределите тесто.
Bake a pie. Preheat the oven to 180 degrees. Place the manna in it for 30-40 minutes. Do not open the oven door.
Выпекайте пирог. Разогрейте духовку до 180 градусов. Уберите в нее манник на 30-40 минут. Дверцу духовки не открывайте.
Serve after cutting the manna. If desired, drizzle with melted chocolate and sprinkle with powdered sugar.
Подавайте, предварительно разрезав манник. По желанию полейте растопленным шоколадом и посыпьте сахарной пудрой.