Peel the vegetables. Cut the garlic and onion into small cubes. Sweet pepper - pieces. Hot pepper - in small pieces.
Очистите овощи. Чеснок и лук нарежьте мелкими кубиками. Перец сладкий – кусочками. Горький перец - мелкими кусочками.
Add onion to a heated frying pan and fry it until golden brown. Then add sweet and bitter peppers and mix everything. Cut the sausages into rings (not small ones) and add to the vegetables. Mix everything and fry for a couple of minutes.
В разогретую сковороду добавьте лук и обжарьте его до золотистого цвета. Затем добавьте перец сладкий, горький, и все перемешайте. Колбаски нарежьте колечками ( только не мелкими) и добавьте к овощам. Все перемешайте и обжарьте пару минут.
Add the washed lentils to the pan and stir, add 500 ml of water, bay leaf, salt and pepper. Close the lid and cook for 15 minutes. Then turn off the gas and leave under the closed lid for another 10 minutes.
Промытую чечевицу добавьте в сковороду и перемешайте, залейте 500 мл воды, лавровый лист ,соль и перец. Закройте крышкой и варите 15 минут. После выключите газ и оставьте, под закрытой крышкой, еще 10 минут.
Serve each on a separate dish, garnished with a sprig of parsley or dill. Chop up a light summer salad.
Подавайте каждому на отдельном блюде, украсив веточкой петрушки или укропа. Нарежьте легкий летний салат.