Peel the onions and carrots. Sort and rinse the buckwheat if necessary. Wash the tomatoes in the same way.
Очистите лук и морковь. Гречку по необходимости переберите и промойте. Промойте так же помидоры.
Thaw the oyster mushrooms. Finely chop the onion, grate the carrots on a coarse grater, mince or grate the tomatoes. Lightly fry the onions and carrots in vegetable oil, add the oyster mushrooms, simmer for several minutes, stirring occasionally.
Вешенки разморозьте. Лук мелко порежьте, морковь натрите на крупной терке, помидоры пропустите через мясорубку или потрите на терке. Слегка обжарьте, на растительном масле, лук и морковь, добавьте вешенки, тушите несколько минут, периодически помешивая.
Add washed buckwheat, stir, heat in a frying pan for 1-2 minutes, then add salt, add spices, tomatoes, add two glasses of water and bring to a boil. Simmer for 20 minutes with the lid closed, stirring occasionally. A few minutes before readiness, add finely chopped greens. Sprinkle the finished dish with grated cheese.
Добавьте промытую гречку, перемешайте, прогрейте на сковороде 1-2 минуты, затем посолите, добавить специи, томаты, залейте двумя стаканами воды и доведите до кипения. Тушите 20 минут с закрытой крышкой, периодически помешивая. За несколько минут до готовности добавить мелко порезанную зелень. Готовое блюдо посыпать тертым сыром.
Serve the dish hot, adding finely chopped greens. Sprinkle grated cheese on top.
Подавайте блюдо горячим, добавив мелко нарезанную зелень. Посыпьте сверху тертым сыром.