Prepare the dough. Make a hole in the flour, add a glass of boiling water, salt, vegetable oil and mix. The dough will be lumps, but that's okay; when you knead, the lumps will all disperse.
Приготовьте тесто. В муке сделайте ямку, добавьте стакан кипятка, соль, растительное масло и перемешайте. Тесто будет комками, но это ничего страшного, когда будите месить, комочки все разойдутся.
Place the dough on the table and knead until it becomes smooth; there is no need to add flour, as it is not sticky. Place the dough in a greased bowl and cover with cling film. While the dough rests (30 minutes), you can prepare the filling.
Выложите тесто на стол и месите до тех пор пока оно не станет гладким, муку подсыпать не надо, так как оно не липкое. В миску смазанную маслом положите тесто и накройте пищевой пленкой. Пока тесто будет отдыхать (30 минут), можно готовить начинку.
Add salt, pepper, chopped onion to the minced meat. Stir and gradually add water to the minced meat until the filling is like a paste. Cover with film and place in the refrigerator for half an hour.
В фарш добавьте соль, перец, измельченный лук. Перемешайте, и понемногу добавляйте в фарш воду ,чтоб начинка была как кашица. Накройте пленкой и отправьте в холодильник на пол часа.
Make a sausage from the dough and divide it into 12 parts. Roll each part into a flat cake 1 mm thick. Place a thin layer of minced meat on one side of the resulting flatbread. Close with the other half and mold the edges; for beauty, run a fork along the edge. Place the cheburek in hot oil and fry on both sides.
Из теста сделайте колбаску и поделите его на 12 частей. Каждую часть раскатайте в лепешку толщиной 1 мм. На полученную лепешку выложите тонкий слой фарша на одну сторону. Закройте второй половиной, и слепите края, для красоты пройдитесь вилкой по каемке. В раскаленное масло положите чебурек и обжарьте с двух сторон .
Serve with chopped vegetables, garnish with a sprig of parsley and young onions.
Подавайте с нарезанными овощами, украсьте веточкой петрушки и молодым луком.