Mix the dough with the following ingredients: flour, 1 cup warm water, yeast, sugar and melted butter. Cover with cling film and let the dough rest for 40 minutes.
Замешайте тесто из следующих продуктов: мука, 1 стакан теплой воды, дрожжи, сахар и растопленное сливочное масло. Накройте пищевой пленкой и дайте тесту постоять 40 минут.
Line a round pan with baking paper and grease with olive oil. Place the risen dough in the pan with your hands and grease it again with oil.
Круглую форму застелите пекарской бумагой и смажьте оливковым маслом. Подошедшее тесто руками разложите по форме и снова смажьте маслом.
Cut the tomatoes into slices and place tightly on the dough. Next, sprinkle with a mixture of salt and basil. Top with grated cheese.
Помидоры нарежьте дольками и уложите плотно на тесто. Далее посыпьте смесью из соли и базилика. Сверху-тертым сыром.
Place the dish with the dish in a preheated oven and bake at 200° for about 20 minutes.
Поставьте форму с блюдом в предварительно разогретую духовку и выпекайте при температуре 200° около 20 минут.
Serve on a beautiful wooden board. Garnish with basil, young onions and cherry tomatoes.
Подавайте красивой деревянной доске. Украсив базиликом, молодым луком и помидорами черри.