Pre-brew strong coffee. Grind the cottage cheese well into a homogeneous mass.
Предварительно заварите крепкий кофе. Творог хорошо перетрите в однородную массу.
Add sour cream and yogurt to the cottage cheese, mix everything together with a mixer. Break the eggs. and separate the yolks from the whites into separate containers. Beat the yolks with powdered sugar, then gradually add to the curd mass, mixing thoroughly.
Добавьте к творогу сметану и йогурт, все вместе перемешайте миксером. Разбейте яйца. и отделите желтки от белков в отдельные емкости. Желтки взбейте с сахарной пудрой, затем постепенно добавляйте к творожной массе, тщательно перемешивая.
Beat the whites into a strong foam and carefully add to the curd mass. Add liqueur to the brewed coffee and stir. Dip each cookie in coffee and place in a mold with removable sides.
Белки взбейте в крепкую пену и аккуратно добавьте к творожной массе. В заваренный кофе добавьте ликер и перемешайте. Каждое печенье обмакните в кофе и выложите в форму со съемными бортиками.
Place the curd mixture on the cookie layer. Dip the cookies again and lay out a layer, cover with curd mass. Decorate the dessert with cocoa and place it in the refrigerator.
На слой печенья выложите творожную массу. Снова обмакните печенье и выложите слой, покройте творожной массой. Украсьте десерт какао, и поставьте в холодильник.
Before serving, cut into portions. Garnish with coffee beans and berries.
Перед подачей нарежьте порционными кусочками. Украсьте кофейными зернами и ягодами.