Peel the vegetables. Grate the carrots. Cut celery and mushrooms into cubes. Finely chop the onion.
Очистите овощи. Морковь натрите на терке. Сельдерей и грибы нарежьте кубиками. Мелко нарежьте лук.
Fry the mushrooms in hot olive oil until all the liquid has evaporated. Mix carrots, onions, celery. Then add the mixed vegetables to the mushrooms and fry over high heat, stirring constantly, for 10 minutes.
На раскаленном оливковом масле обжарьте грибы до тех пор, пока не выкипит вся жидкость. Морковь, лук, сельдерей перемешайте. Затем к грибам добавьте перемешанные овощи и обжарьте на сильном огне, постоянно помешивая, 10 минут.
Pour boiling water over the mushroom powder and leave for a couple of minutes to swell. Add the swollen mushroom powder to the vegetables, stir. Then add mayonnaise. Let the roasted vegetables cool.
Грибной порошок залейте кипятком и оставьте на пару минут для набухания. К овощам добавьте набухший грибной порошок, перемешайте. Затем добавьте майонез. Дайте обжаренным овощам остыть.
Form the salad in layers: herring, then vegetables. Place the formed dish in the refrigerator for a couple of hours.
Формируйте салат слоями: сельдь, затем овощи. Сформированное блюдо поставьте в холодильник на пару часов.
Serve garnished with lettuce, basil or cilantro. If you wish, you can add olives or black olives.
Подавайте, украсив листьями салата, базилика или кинзы. По желанию можете добавить оливки, либо маслины.