Prepare the ingredients. Wash the eggs thoroughly. Wash and dry the greens.
Приготовьте ингредиенты. Промойте тщательно яйца. Зелень помойте и обсушите.
Heat a frying pan, add vegetable oil and fry the sausages on all sides until golden brown. Place on a plate.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло и обжарьте сардельки со всех сторон, до румяной корочки. Выложите на тарелку.
Next, fry the eggs, adding salt and pepper. For eggs, choose the doneness you like best. Place the eggs over the sausages.
Следом пожарьте яйца, добавляя соль и перец. Для яиц выбирайте ту прожарку, которая больше нравится. Выложите яйца к сарделькам.
Serve eggs and sausages, each on a platter, with chopped fresh vegetables and herbs.
Подавайте яйца с сардельками, каждому на блюде, с нарезанными свежими овощами и зеленью.