Prepare the food, it should be at room temperature. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовьте продукты, они должны быть комнатной температуры. Натрите сыр на крупной терке.
Add an egg to the grated cheese, or without it, but the egg will allow the cheese not to “run away” and hold the minced cheese together. Cut the pita halfway and fill it with minced cheese.
В натертый сыр добавьте яйцо, можно и без, но яйцо позволит сыру не «сбегать», и сдерживать сырный фарш вместе. Питу надрежьте не до конца и начините сырным фаршем.
Place in a heated frying pan and fry on both sides. You can also use a microwave oven. There is no need to fry the pita, just let the cheese melt.
Выложите на разогретую сковороду и обжарьте с двух сторон. Можете воспользоваться и микроволновой печью. Жарить питу не нужно, необходимо дать растаять сыру.
Serve pita with cheese for breakfast with hot coffee or tea. Place sliced sausage, ham, cheese or feta cheese on a separate plate.
Подавайте питу с сыром на завтрак к горячему кофе, либо чаю. Выложите на отдельное блюдо нарезанные ломтики колбасы, ветчины, сыра или брынзы.