Prepare your food. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it comes to room temperature. Sift the flour.
Подготовьте продукты. Сливочное масло заранее выньте из холодильника, чтобы оно стало комнатной температуры. Просейте муку.
Start making the dough. Place all the dry ingredients for the dough in a bowl. Combine flour, salt, cocoa and all spices and mix. In another container, whisk the butter and powdered sugar until smooth. Add honey, egg and mix again.
Начните делать тесто. Положите в миску все сухие ингредиенты для теста. Соедините муку, соль, какао и все специи и перемешайте. В другой емкости венчиком разомните сливочное масло с сахарной пудрой до однородной массы. Добавьте мед, яйцо и снова перемешайте.
Knead the dough. Combine the dry ingredients with the wet ingredients and mix them well until the dough is smooth. Leave the dough in the refrigerator for 60 minutes. Preheat the oven to 180 degrees.
Замесите тесто. Объедините сухие ингредиенты с жидкими, хорошо перемешайте их, пока тесто не станет гладким. Оставьте тесто в холодильнике на 60 минут. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Bake cookies. Roll out the dough to 1mm thickness. Cut out any shapes from it. Line a baking tray with baking paper. Place cookies on it and bake for 7-10 minutes. Place the finished cookies on a plate. Bon appetit!
Испеките печенье. Раскатайте тесто толщиной 1 мм. Вырежьте из него произвольные фигурки. Застелите противень бумагой для выпекания. Выложите на него печенье и запекайте 7-10 минут. Готовое печенье положите на тарелку. Приятного аппетита!
Unleash your imagination and creativity by decorating each cookie with colorful icing.
Дайте волю фантазии и творчеству, украсив каждое печенье разноцветной глазурью.