Pour gelatin with water and leave to swell. Melt the gelatin in a water bath.
Залейте желатин водой и оставьте набухать. Желатин растопите на водяной бане.
Make syrup from water and sugar. Beat egg whites with syrup. Next, add gelatin to the whites and beat well with a mixer.
Из воды и сахара сделайте сироп. Яичные белки взбейте с сиропом. Далее введите желатин к белкам и хорошо взбейте миксером.
Place the mixture in the mold and refrigerate for 3 hours. After 3 hours, remove, cut the marshmallows into cubes and roll in powdered sugar.
Поместите массу в форму и отправьте в холодильник на 3 часа. Через 3 часа выньте, нарежьте маршмеллоу кубиками и обваляйте в сахарной пудре.
Serve sprinkled with powdered sugar and coconut. A cup of coffee will perfectly complement marshmallows.
Подавайте посыпав сахарной пудрой и кокосовой стружкой. Чашечку кофе отлично дополнит маршмеллоу.