Pour milk over the semolina and leave for half an hour to swell. Prepare all the necessary ingredients. Quench the soda with lemon juice.
Манку залейте молоком и оставьте на пол часа, чтобы она набухала. Подготовьте все необходимые ингредиенты. Соду погасите лимонным соком.
After 30 minutes, add sugar, melted margarine, eggs to the semolina, mix everything well. Then add flour and mix well again until smooth. Next add soda.
По истечению 30 минут в манку добавьте сахар, топленый маргарин, яйца, все хорошо перемешайте. Затем всыпьте муку и опять хорошо перемешайте до однородности. Далее добавьте соду.
Cut the peach into thin slices. Line a baking dish with parchment paper, grease with oil, pour in the dough and place the peach on top. Bake in the oven for about 50 minutes at 180°.
Персик нарежьте тонкими дольками. Форму для запекания застелите пергаментной бумагой, смажьте маслом, вылейте тесто и сверху выложите персик. Выпекайте в духовке около 50 минут, при 180°.
Cut the manna into portions and sprinkle with powdered sugar. If desired, you can add a little cinnamon.
Разрежьте манник на порции и присыпьте сахарной пудрой. По желанию можно добавить немного корицы.