Wash and chop the hot chili peppers and green onions. Rinse the tomatoes.
Помойте и измельчите острый перец чили и зеленый лук. Промойте помидоры.
Cut the bacon into thin strips. Cut the tomatoes into small cubes, or even thin slices. Grate the cheese on a medium grater.
Бекон нарежьте тонкими полосочками. Помидоры нарежьте небольшими кубиками, а можно и тонкими пластинками. Сыр натрите на средней терке.
Place layers on half of the tortilla: cheese, filling on top and cheese again. Cover with the other half of the tortilla. Fry on both sides in a dry frying pan until golden brown. Place the finished quesadillas in a deep bowl and cover with a lid. Let cool. Then they will steam and will not be dry.
На половину тортильи выложите слоями: сыр, сверху начинку и снова сыр. Накройте второй половиной тортильи. Обжарьте с обеих сторон на сухой сковороде до золотистого цвета. Готовые кесадильи сложите в глубокую посуду и накройте крышкой. Дайте остыть. Тогда они пропарятся и не будут сухими.
Serve on a large wooden platter with cherry tomatoes and green onions.
Подавайте на большом деревянном блюде, с помидорами черри и с зеленым луком.