Rinse the chicken thoroughly. Peel the garlic. Rinse the greens and dry.
Курицу тщательно промойте. Очистите чеснок. Промойте зелень и обсушите.
Cut the chicken into pieces. Then add salt and pepper and set aside for a couple of minutes. Make the sauce. Chop the parsley and garlic and add spices and cream, mix thoroughly.
Разрежьте курицу на кусочки. Затем посолите, поперчите и отложите на пару минут. Сделайте соус. Петрушку, чеснок измельчите и добавьте специи и сливки, тщательно перемешайте.
Fry the chicken on both sides until half cooked, then place it on a baking sheet and bake in the oven at 180 degrees for about 35-40 minutes.
Курицу обжарьте с обеих сторон до полуготовности, затем выложите в противень и запекайте в духовке на 180 градусах около 35-40 минут.
Serve on a separate platter with a side dish. You can have it with country-style potatoes, mashed potatoes, or porridge. Chop vegetables and herbs.
Подавайте на отдельном блюде с гарниром. Можете с картофелем по-деревенски, пюре, либо кашей. Нарежьте овощи и зелень.